Menu

Μουσική κάλυψη εκδηλώσεων

Disk Jockeys

DJ για γάμο

Μην αφήσετε στην τύχη την μουσική που θα επενδύσει την ομορφότερη στιγμή σας!
Οι  έμπειροι DJ’s και ο άριστος εξοπλισμός μας, εξασφαλίζουν την απόλυτη επιτυχία της δεξίωσης του γάμου σας.

μουσικη καλυψη εκδηλωσεων

Η μεγάλη εμπειρία στις δεξιώσεις, η καλή φήμη, η καθιέρωση στον χώρο της διασκέδασης, η μουσική παιδεία η ευελιξία και οι επικοινωνιακές ικανότητες είναι αυτά που χαρακτηρίζουν τους DJ’s της εταιρείας μας και εγγυώνται το άριστο αποτέλεσμα.

Δώστε ξεχωριστή ατμόσφαιρα στη δεξίωση σας με τον ειδικό φωτισμό και οπτικά εφέ που διαθέτουμε. Αναλαμβάνουμε επίσης την προβολή του slideshow κατά την είσοδο του ζευγαριού στο χώρο της δεξίωσης, τόσο με την δημιουργία του video όσο και με την τοποθέτηση του projector και της οθόνης προβολής.

Εμπιστευτείτε μας και σας υποσχόμαστε πως θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι!
 
Καλέστε μας στο 210-6519262 για να συζητήσουμε, να καταλάβουμε τις ανάγκες σας και να διαμορφώσουμε μαζί την καλύτερη προσφορά για εσάς.

DJ για Βάπτιση

Με κέφι και  διάθεση, οι DJ’s της Nobile Sound, θα διαμορφώσουν την ιδανική ατμόσφαιρα για ένα απολαυστικό παιδικό party που θα το χαρούν μικροί και μεγάλοι.
Μεγάλη γκάμα μουσικών επιλογών, ενέργεια  κέφι και… όλοι όρθιοι για παιχνίδι και χορό!
 Δώστε μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα στο πάρτυ σας με τα φωτορυθμικά και τα ειδικά εφέ που διαθέτουμε.

DJ για κάθε είδους εκδήλωση ή Party

Ένα πολύ μεγάλο μέρος της επιτυχίας ενός party οφείλεται στην σωστή μουσική.
Οι dj’s τις Nobile Sound με μεγάλη γκάμα στις μουσικές επιλογές, με εμπειρία και με διάθεση θα στηρίξουν το event σας, είτε ξέρετε ακριβώς τι ζητάτε είτε….όχι.
  Ευελιξία, ευγένεια, γνώσεις και άπειρες επιλογές για κάθε ηλικία!
Δώστε μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα στο πάρτυ σας και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας  με τα φωτορυθμικά και τα ειδικά εφέ που διαθέτουμε.  Πατήστε εδώ για να διαλέξετε το φωτορυθμικό που σας αρέσει.
 
Καλέστε μας στο 210-6519262 για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να διαμορφώσουμε την καλύτερη προσφορά για εσάς.

Κουαρτέτο εγχόρδων

Το κουαρτέτο εγχόρδων προσφέρει  μια ιδιαίτερη μουσική επιλογή γι’ αυτούς μου θέλουν να δώσουν μια ξεχωριστή νότα στην εκδήλωσή τους.

Το κουαρτέτο εγχόρδων της Nobile Sound, αποτελείται από επαγγελματίες μουσικούς με εμπειρία και το ρεπερτόριο τους ποικίλει ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εκδήλωσης.
Ιδανική επιλογή γι’ αυτούς που θέλουν η δεξίωση του γάμου τους να ξεχωρίσει ή για κάποιο επαγγελματικό event και  γεύμα με απαιτήσεις.

Το γυναικείο κουαρτέτο θα ομορφύνει την δεξίωση σας τόσο με την υπέροχη μουσική του όσο και με την κομψή του παρουσία στον χώρο. Από ελληνικό έντεχνο μέχρι κλασσικό και tango, το ευρύ ρεπερτόριο του κουαρτέτου θα προσαρμοστεί στις ιδιαίτερες ανάγκες της εκάστοτε δεξίωσης.

Καλέστε μας στο 210-6519262 για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να διαμορφώσουμε την καλύτερη προσφορά για εσάς.

Μουσικά σχήματα

Η παρουσία ζωντανής μουσικής ξεχωρίζει και δίνει μια άλλη «ενέργεια» στην εκδήλωσή σας, είτε αυτή είναι ένα γαμήλιο τραπέζι, ένα εταιρικό event είτε γιατί όχι.. και ένα party.

H εταιρεία μας συνεργάζεται με πλήθος επαγγελματιών μουσικών που μπορούν να καλύψουν τις μουσικές σας ανάγκες με ποιότητα, συνέπεια, ευελιξία και διάθεση.

Από λαϊκό και έντεχνο τραγούδι, έως Latin jazz και χορευτική pop rock των 80’s, ξένο και ελληνικό με μεγάλη γκάμα στις επιλογές.

Περιγράψτε μας αυτό που θέλετε και εμείς θα προτείνουμε για εσάς τον κατάλληλο καλλιτέχνη.

Καλέστε μας στο 210-6519262 για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να διαμορφώσουμε την καλύτερη προσφορά για εσάς.